Poc sociable, arrogant i inteligentDescargar 23.71 Kb.
Fecha de conversión07.07.2017
Tamaño23.71 Kb.
La red social


 1. Sinopsis: Una noche de otoño del año 2003, Mark Zuckerberg (Eisenberg), alumno de Harvard y genio de la programación, se sienta delante de su ordenador y lleno de entusiasmo empieza a desarrollar una nueva idea. Lo que comenzó en la habitación de un colegio mayor pronto se convirtió en una revolucionaria red social. Seis años y 500 millones de amigos después, Mark Zuckerberg es el billonario más joven de la historia. Pero a este joven emprendedor el éxito no le ha traído más que complicaciones personales y legales. Escrita por Aaron Sorkin basada en el libro "The Accidental Billionaires" de Ben Mezrich, "The Social Network" narra la historia de los jóvenes fundadores de la popular red social Facebook, especialmente de su creador más conocido, Mark Zuckerberg. Su leyenda reza: "No se hacen 500 millones de amigos sin hacer unos cuantos enemigos."

2- Completa aquest quadre d’anàlisi dels personatges:
MARK ZUCKELBERG

EDUARDO SAVERIN

SEAN PARKER

Personalitat

Poc sociable, arrogant i inteligent.

És una mica pringat, i desconfiat.

Xulo i prepotent però sap el que diu sempre.

Evolució al llarg del film.


L’éxit se li puja al cap i acaba traicionan al seu millor amic.

Es deixa embolicar per Mark i Sean i l’acaben estafan.

Ajuda i aconsella Mark a que facebook progressi.
 1. Opineu sobre el concurs de noies que organitza en Mark Zuckerberg al principi del film. No està bé perque juga amb les noies com si fosin objectes.
 1. Com valorareu que s’embombés la historia de la gallina d’Eduardo? Qui creieu que en va ser el responsable? Van ser els Bessons amb l’unica intenció de que Facebook no funcionés i perdés popularitat.
 1. Qui creieu que va avisar la policia en la festa de celebració del milió d’apuntats a Facebook? Perquè ho devia fer? Jo crec que va ser en Mark, perquè estava sol a l’oficina, però no se el perquè, potser perquè Sean anés a la presó i es quedes ell amb totes les accions, no se.
 1. A la darrera escena per què creieu que la jove advocada li diu a en Zuckerberg que no és un gilipolles però que treballa dur per ser-ho? Per cert, si ho recordeu, el noi es queda amb el portàtil, que fa? Quin significat té aquesta situacio? Que es creu tant superior a als altres, que poc a poc s’està tornan un cregut i molt arrogant. I semba gilipolles.
 1. Com definirieu Facebook després d’haver vist aquesta pel.lícula? Igual que avans, una xarxa social, però amb el principi tant accidentat que va tenir


1. Fes la següent fitxa tècnica de la pel·lícula:

 • Títol original: The social network

 • Direcció: David Fincher

 • País: USA Any: 2010 Duració: 122 minuts Gènere cinematogràfic: Drama / Biográfico

 • Interpretació (nom actor amb el nom del personatge): Jesse Eisenberg como Mark Zuckerberg , Andrew Garfield como Eduardo Saverin.

 • Justin Timberlake como Sean Parker.

 • Brenda Song como Christy Lee.

 • Rooney Mara como Erica Albright.

 • Armie Hammer como Cameron y Tyler

 • Winklevoss. Josh Pence actuó como doble de cuerpo para Hammer.

 • Max Minghella como Divya Narendra.

 • Malese Jow como Alice Cantwell. Dakota Johnson como Amelia Ritter.

 • Joseph Mazzello como Dustin Moskovitz.

 • Trevor Wright como Josh Thompson.

 • Rashida Jones como Marylin Delpy.

Guió i nom del llibre en què ha estat basat: Aaron Sorkin, basat en el llibre Multimillionaris per accident de Ben Mezrich


Compartir con tus amigos:


La base de datos está protegida por derechos de autor ©bazica.org 2019
enviar mensaje

    Página principal